2017. szeptember 4.

Helyzetjelentős kávészünet #46

Tudom, úgy ígértem, hogy már tegnap megírom ezt a posztot, viszont az időjárás és az ehhez tartozó melléktünetek - értsd álmosság és fejfájás - kegyetlenül kikezdett és egy nyaláb szót nem voltam képes írni.

De most már élek és virulok. (amennyire ez a helyzetem megengedi)

Vágjunk is bele a sajtos szendvicsbe és abba, mik voltak és várhatóak a közeljövőben.

A várható olvasmányaim már szombaton láthatóak voltak az új facebook oldalon, így ezek közül várható, hogy írok róluk pár szót.

Sarah Maclean már meghódította a lelkem a trilógiájával. Az utolsó kötetet is végre valahára sikerült elolvasnom, ami a Tizenegy botrány egy herceg meghódításához nevet viseli. Mindenképp írok róla, mert röpke négy éjszakám tette boldoggá a kötet.

Most animézésben nem haladtam, szokás szerint, még mindig a régieket nyúzom, amennyire a szabadidőm engedi. Eközben a Ghibli studio művei már lassan negyed éve váratják magukat, hogy végre írjak róluk.

Innen is elnézést kell, hogy kérjek azoktól, akik a sminkes és kozmetikumos posztjaimra kaptak rá, most nem vagyok olyan helyzetben, hogy megengedjem magamnak az újdonságokat, sőt, a későbbiekben igyekeznék tartalmasabb posztokat készíteni egy-egy használt és számomra bevált termékről. Igyekszek majd új változást létrehozni, viszont ehhez kell még számomra idő.

Most már a facebookon is található a bloghoz egy külön oldal, ahonnan elérhetitek a legfrissebb posztokat a későbbiekben. A böngészőmmel akadt egy kis vitánk, ami miatt nem igazán tudom használni a google+ felületem, de igyekszem helyrepofozni egy a problémát.

A facebook oldalt innen elérhetitek:


A még iskolába lógóaknak innen is sok kitartást a következő kilenc-tíz hónaphoz, a dolgozóknak is sok kitartást továbbiakban is és vigyázzatok, hogy ne essen egy teknős se a hátára.


Tudjátok, ami késik, nem múlik. Majd ha végre lesz munkám meg jobb kedvem, jöhetnek a poénok is.