2016. szeptember 17.

Szombati amolyan pihenős kávészünet #27

Most kávé nélkül, mert Schildkröte azt mondta
Kit izgat már, hogy az elmúlt 3 hétben zombi módban nem voltam normális? 
No problem, az eperszedőt, még ma este megírom,  mesélek pár kihagyhatatlan Miyazaki filmről/ animéről meg mi a fészkes fenéért nem volt sem időm sem energiám írni.

Remélem elég indok, hogy mert nem.
Bár ha valaki azt remélte, hogy végre nem kell olvasnia a posztjaim... I'm sorry. Felejtsd el.

Na vágjunk a.. pogácsába. ( Épp azt ettem ugye szokásomhoz híven mindig az aktuális kaját osztom meg. Örüljetek, hogy nem Facebook-on. )

Iskola. Az órarend egy káosz, de kinek nem nyűg?! Sajnos nincs számítógépes teremben órám, így sajnos lemondhatok az iskolai órák hasznossá tételéről. Mindegy, ennél már nem lehet rosszabb. A pesszimisták jöhetnek a  "de, lehet!" mondókával.


Na akkor, shopping.. ebay. Kell ennél többet nekem mondani? De ki tud ellenállni egy Pikachu-s kulcstartónak? Illetve jött még pár cucc, meg várok is még párat.
 Vásároltam előzőleg egy ecsetkészletet is szintén, bár ez olyan, mint a magassarkú: sosincs elég.



Egyszerű Real Techniques utánzat, a szálai puhák, kifejezetten satírozó ecsetek, ha valaki olcsón szeretne satírozó ecseteket, megér egy próbát. A nyele teljesen műagyag, fém összefogóval, ami lehet, hogy megsérülhet szállítás során. Minőségi hibája nem lesz ettől csak esztétikailag. A mosást jól tűrik, nem hullajtja a szálakat.



Most még aktuális, hogy teljesen rákaptak világszerte ( nyugat-szerte ) a Nyírd ki ezt a naplót c. könyvre, ami elméletileg fejleszti a kreativitást. Nem, nem veszem meg, annyira nem rajzolok jól. 
Viszont belenéztünk az egyik könyvesboltban húgommal az egyik példányba. Húgom épp nem kezdett el nevetni, hogy egy olyan piskóta feladatot talált benne, ami hát kettőnknek nem, hogy kihívástalan, értelmetlennek tűnt számunkra. 
( Csak, hogy tisztázzuk, bal kezesek vagyunk mindketten ) Nem tudtuk, hogy a többi feladatot csak jobb kézzel lehet elvégezni. ( Úgy még lenne benne kihívás )