2015. november 8.

Vasárnapi kávészünet #10 (könyvek és kedvenc zenéim)

Már nem is akármivel jövök nektek, most írok egy keveset az elmúlt hónap eseményeiről, mikkel foglalkoztam, vásároltam, meg sok más egyéb témával kapcsolatos dolgokról.

Olvasás:

Nagyon belefogtam esténként a könyvekbe, ki is olvastam a később megtalált Nalini Singh - Angyali vadász 6. és 7. kötetét. Ez már valamivel jobban tetszett, nem volt annyira sablonhoz kötve a jelenetek tömkelege, illetve van egy plusz kötet, amiben 5 apró történet vegyül bele az amúgy sem egysíkú történet láncolatokba.

A 6. Kötetben ismét Raphael és Elena történetét olvashatjuk tovább és Raphael továbbfejlődését.
A 7. Kötetben pedig Ashwini és Janvier küldetéseiről olvashatunk és a köztük levő különleges kapcsolatról.

Most kezdtem neki a Diana Gabaldon - Outlander - Az Idegen c. könyvbe, ami eddig nagyon tetszetős az első 100 oldalból ítélve.

Anime:

Őszintén most egy időre sajnos hanyagoltam, de ígérem fogok kezdeni új animét ebben a hónapban. Bár ennek az is az oka, hogy gyakorlat miatt nem volt szabad napom a suliban, de most, hogy már mindent bepótoltam, jöhetnek a semmittevős napok.

Ebben a hónapban a Owari no Seraph animét kezdtem el nézni, még van pár rész hátra, addig nem is szerettem volna írni róla. Meg természetesen be kéne fejezni a Fate/Zero-t is.
Októberi zene kedvenceim:


  1. 狂想リフレイン(Kyousou Refrain) - 春奈るな(Luna Haruna)
  2. Fripside - Glow in the darkness
  3. OMFG - I Love You
  4. OMFG - Hello
  5. Brandon Beal - Twerk it like
  6. Aldnoah.Zero - heavenly blue