2017. április 29.

Bree Despain - The Lost Saint – Fehér farkas (The Dark Divine 2.)

Amikor Grace úgy döntött, hogy Daniel szerelmét választja, akaratlanul is kiszolgáltatta bátyját, Jude-ot a farkasnak. Grace mindenre hajlandó, hogy bátyját megtalálja, még arra is, hogy egy jóképű idegennel összefogjon, aki megígéri, hogy segít neki. De ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, úgy éled fel Grace-ben a farkas, és kapcsolata Daniellel egyre inkább széthullik.

„Ez egy olyan könyv, amelyben megvan minden, amit szeretek: egy rosszfiú, egy bonyolult szerelmi ügy és egy olyan titok, amely miatt egészen az utolsó oldalig visszafojtott lélegzettel olvastam. Egy meglepetésekkel teli sötét komédia.” – Becca Fitzpatrick, a New York Times sikerlistáját vezető Csitt, csitt szerzője
***
Ha valami megnyeri Becca Fitzpatrick tetszését, az már rossz könyv nem lehet. Valójában, teljesen jogos a lelkesedése, valamiért hétköznapinak tűnő, mégis izgalmas történetbe csöppen bele az olvasó. Szó szerint magával sodorja az olvasót.
A második része nem másról, az irgalmas szamaritánus történetéről mesél, ami fő mondanivalója, hogy az bűnös, aki nem segít valakin azért, hogy ő maga ne kerüljön bajba?
Grace családja teljesen széthullóban van Jude eltűnése óta. Édesanyja lelkileg kikészült, édesapja keresésre indult, ami az egyházi teendők elhanyagolásával járt együtt. Egy menekülő hittantanár után új tanárt kap az iskola. Iskolai önkéntes program indul utolsó éveseknek. Grace egyedül marad a titokzatos idegennel.
Ki az elveszett szent? Mi az urbatok s a mennyei kopók igazi célja? Ölni vagy megmenteni az eltévelyedetteket?
Az idegen önkéntes barát vagy ellenség? Ki valójában a fehér farkas?

Enyhe szerelmi háromszöggel, teli izgalommal és a hazugságok leleplezése a vérfarkasok körül.