2017. április 29.

Lauren Kate - Fallen – Kitaszítva (Fallen 1.)

Van valami fájdalmasan ismerős Daniel Grigoriban. A rejtélyes és zárkózott fiú azonnal felkelti Luce Price érdeklődését, amint a lány meglátja a Sword & Cross bentlakásos iskolában. 
Ő az egyetlen jó dolog az intézményben, ahol tilos mobiltelefont használni, a többi diák nehéz eset, és minden mozdulatukat biztonsági kamerák figyelik. 
Csakhogy Daniel nem akarja, hogy bármi köze legyen Luce-höz, és mindent megtesz, hogy ezt nyilvánvalóvá is tegye a lány számára. 

De Luce nem képes lemondani róla. Úgy vonzza a fiú, mint az éjjeli pillangókat a tűz fénye, és muszáj kiderítenie, amit Daniel olyan elszántan szeretne titokban tartani... A veszedelmesen izgalmas és sötéten romantikus regény letehetetlen olvasmány és felülmúlhatatlan szerelmi történet.
***
Luce egy szürke kisegér típusú lány, aki gyilkosnak gondolja magát a furcsa, sötét alakok látása miatt. Az új környezet, az iskola érdekesnek és sivárnak tűnt a szemében. Mindenhol különcök, érdekes, fekete öltözetben, értelmetlen óra utáni tevékenységek, hétköznapi esti bulik és a szobájának ablakából a sötét temető látványa fogadja.

Már az első nap észreveszi Danielt, aki teljesen keresztülnézett rajta.
A szülei ellenezték a vallásosságot, így szokatlannak tűnik számára a vallástörténelem és nem érti, mit keres ott az órákon, amit egy furcsa tanár tart meg. Az iskolába járó diákok nem egyszerűen bajosan vagy lelki sérültek. Ahogy több embert megismert, annál több titkot ismert meg, így annál több kérdés merül fel.

Vannak válaszok a kérdésekre? Mi lenne Luce sorsa? Kinek hihet a lány? Daniel akkor is érezhet valamit Luce iránt, akkor is, ha távolságtartó? Mi oka van a távolságtartáshoz Danielnek?
Mik a sötét árnyak? Miért van Luceről kép egy bizonyos könyvben, amit lehet, hogy Daniel valamelyik őse írhatott?

Mire belemerülsz a történetbe, már rájössz, hogy nem egy hétköznapi botrányokkal teli könyv. Új élményeket rejt a könyvsorozat a bukott angyalok kedvelőinek

A a sorozat többi részére is kíváncsi lennél az alábbi linkeken megtalálhatod:
lauren-kate-torment
lauren-kate-passion
lauren-kate-rapture-boldogsag