2015. október 26.

Pár tény, amit ki nem állhatnak a férfiak a nőkben


Ma viccnek és fontos ténynek szánva írom ezt a bejegyzést arról, hogy mik azok a dolgok, amiktől az "erősebbik" nem tagjai (tiszteletben tartom ezt az elképzelést a fejükben ) menekülnek, mint nyúl a farkas elől.



  1. Havi probléma, avagy az a lény, aki több, mint 5 napig vérzik és még él, az már nem lehet százas. Mi nők ezért legszívesebben seggbe rúgnánk a férfi társadalmat, mert köszönjük, igen, tényleg ilyen nehéz probléma, mégis évezredek óta élünk. Meg az még mindig nagyobb probléma ha nem lenne.. ajjaj..
  2. Féltékenység, mert mi nők ismerjük egymást, és utáljuk is egymást. Meg természetesen tudjuk, hogy mennyi a ribanc van a körzetünkben és messziről kiszúrjuk őket. Meg ne feledjétek férfiak: nem az a probléma, hogy bennetek nem bízunk meg, hanem egyszerűen a nőkben nem bízunk.
  3. Túl sok smink, pedig keveset raktam fel... csak egy tubus alapozó, alig látszik meg. Csajok, most tényleg kell az a nyüves műszempilla? És higgyétek el, én akkor kaptam bókot a páromtól, mikor konkrétan csak korrektort, púdert és szempillaspirált tettem fel magamra.
  4. Mi van a férfiak agyában, avagy sosem lehet tudni mire gondolnak és mit akarnak csinálni. Mi nők emiatt sokszor kiakadunk, közben ha elbeszélgetnénk velük, rájönnénk, hogy valójában nem kell a dolgokat túlspilázni.  Egyszerű kérdések tömkelege szükséges egyszerű válaszokkal megfűszerezve.

Meg amit mi nők nem bírunk ki a férfiakban


  1. Mikor átváltoztok a számítógépező zombikká, és persze csak akkor szóljunk hozzátok, ha sört vagy szendvicset adunk az orrotok elé, hogy túléljétek a gép előtt töltött időtök. Higgyétek el, ezt mi nők nem mindig toleráljuk, főleg ha veletek szeretnénk egy kis időt eltölteni. Így több időt kérünk és ne legyünk cselédek arra az időre, amíg ti levezetitek a játékokon a stresszt.
  2. Fürdés után meztelenül rohangásztok a házban férfiasságotokra célozgatva. Tudjuk és ismerjük már ezt a "manipulatív műveletet", de higgyétek el, nem számít sokat a kapcsolatban. Ha tetszetsz nekünk, főleg ha szeretünk is, minket nem izgat a méretetek. Pont akkora, amekkora kell az örömhöz. ;-)