2016. november 11.

Pénteki "De miért?!" kávészünet #29

Ha úgy gondolod, hogy én 2 német és 5-6 óra logisztika óra után fogok bármi értelmesen írni, főleg péntek délután... akkor még mindig nem ismersz, illetve naiv vagy.

Szóval lazán, mint mindig. A "De miért?" címmel meg kifejezném a poszt lényegét. Remélem a tipikus női válasz "Mert csak." Elég indok rá.

Úgy volt, hogy nem költök mostan a drogériákban... Persze, a Joy napokat vétek kihagyni. Törvényszerű, hogy aki elhatározza, hogy ő bizony egy petákot nem költ, ő az, aki félig pakolja a kosarat. Ironikus shoppingolás. 
Sminktermékeket most nem vettem, kivéve anyunak már beígértem, hogy következő kedvezőbb alkalommal megszerzem az egyik kedvenc szempillaspirálját. Így ne sok remény látható, hogy ebben a hónapban lesz shopping bejegyzésem.

Ebayről várható pár dolog, sajnos még várok pár csomagra, ha megérkeznek abból tudok készíteni egy kis összegzőt, ha az időmbe belefér. ( meg az időjárástól is függ, mert szenvedés képeket készíteni, de küzdök vele )

Mi is van mostanában:
Könyveknél most versenyt futok az idővel, mert 5 könyv van könyvtárból, le szeretném maximum 1 könyve redukálni a könyvek kivételét, nem is akár miért: van jó pár könyv a polcomon, amit ideje lenne kiolvasni illetve újraolvasni. 
Ezen felül folytatni a Tökéletes kémia c. sorozatot és a Dark Divine 2-3. kötetét is kihagyhatatlannak érzem.
Nemsoká ( idővel kb. decemberre ) várható az Outlander 3 kiolvasása is, amit 100%, hogy nem hagyok ki a posztokból.

Animékből haladok szabadidőtől függően, rövid összefoglalót tervezek 3-4 régebbi sorozatból.
Nem ígérek semmit, tudjátok, így majd lesz valahogy.
 Ettől függetlenül tényleg agyon kéne csapni a Fluimucil reklámos gyereket. 
Bár ez nem változtat a tényen, hogy tanulni kéne.


Semmi stressz, a teknősök sem ugrálnak, nem rohangálnak. Élnek is vagy 100 évig.