2017. október 18.

Szerdai kávészünet #48

Viszonylag nem csak kellemes idővel, hanem más kellemes dolgok is akadhatnak a hétre. Nem csak azért, mert kaptam ma egy kávésbögrét, mert sikeresen eltörtem egyet. Teljesen lényegtelen.

Kiolvastam Böszörményitől a Bitó és Borostyánt, ami felettébb szórakoztató és izgalmas fejezetrész az Ármány és kézfogó kötethez. Mellesleg, nem számítottam rá a csavaros fordulatra, hogy valójában kikkel is utazik együtt Mili azon a bizonyos 502-es Budapest -Predeal - Bukarest vonatjáraton.

Szóval, vigyorgok, mint a tejbe tök és várom a karácsonyt még mindig.

Mivel előzőleg elég komor hangulatú és komoly témát ütöttem meg, enyhítsük egy kis napsütéssel a délutánt. Csoki és nassolni való még van, még talán holnapra lesz is program, mivel imádom a bundás kalácsot, bizony csináltam ebédre-vacsorára. ( Csak múlthét óta halogattam a tervet, de ami késik nem múlik )

Idén a születésnapom iszonyatosan gyorsan lezajlott, kicsit elmélkedve az előző évben történteken nem is tudok. Túl sok minden történt, ami sajnos nem éppen voltak a legjobb dolgok az életemben, de valahogy megembereltem magam, szembefordultam a sok hülyeséggel és bemutattam neki, hogy nem érdekel, én a magam útját akarom járni, bármi legyen is.


Higgyétek el, a túl sok elvárás és kötelezettség egyszerűen csak belülről nyírja ki az embert.