2016. március 29.

Inu x Boku SS

- romantikus, shounen, youkai, fantasy, bishounen

Főszereplőnk, Shirakiin Ririchiyo megérkezése az Ayakashi Kan épületbe, ahol hozzá hasonló élőlények élnek, őrzőikkel a titkosszolgálati ügynökökkel.

Hozzá Soushi Miketsukami-t osztották, aki már az első perces megjelenésétől kiskutyaként várja Ririchiyo parancsait.


" Hogy bánthattam valakit, akit becsülök? "

Ririchiyo az önbizalomhiányát a merész fellengzőségével leplezi, miközben frusztrálja a családi hatalom, vagyon és a rang, és az ehhez fűződő atrocitások. 
Úgy véli, ha nem mutatja magát és az érzelmeit elrejti magányában, majd könnyebb lesz elviselnie. 

Miketsukami az, aki fele máshogy akar viszonyulni de a berögözött szokások nagy mértékben befolyásolják kijelentéseit. A segítséget meg szeretné hálálni, de mivel mindenkivel szemben lenéző, így nehéz rájönnie a hála szónak a mögöttes tartalmával.

" Lehet, hogy Ririchiyo-sama nem tud beilleszkedni a társadalomba, de őszinte, lelkiismeretes és lojális. És nagyon-nagyon érzékeny. "

Ririchiyo nem tudja, hogy Soushi honnan tud róla ennyi mindent, közben a leendő vőlegénye is megtalálta, hogy elvigye Ririchiyot, ami addig fajul, hogy Soushi ellenszegül volt gazdájának, és le akarja győzni, hogy övé legyen Ririchiyo. A harc közben feltűnt Ririchiyo, le is állítja őket, amíg vőlegénye közli vele,hogy Soushi elmesélni, valójában honnan ismeri Ririchiyot.

Ririchiyo gyerekkorában nem a vőlenyégével levelezett, hanem az egyik szolgálója írogatott neki, tulajdonképpen Miketsukami volt, akivel levelezett. Ekkor jöttek rá, hogy ők egymással akarnak lenni.

A 3. rész végén rájön, hogy végre talált egy személyt, akit nem érdekelte a rangja vagy a vagyona, hogy ő ki valójában, hanem egy hozzá hasonló lényt, aki segíti és támogatja.


"Te egy kicsit olyan vagy, mint én, és ez boldoggá tesz."