2016. október 1.

Maggie Stiefvater Forever - Örökké ( Mercy Falls farkasai 3. )

Grace farkassá válik, így el kellett tűnnie a rendes életből. A szülei és Sam közötti konfliktusokkal nehezen birkóznak meg, mivel a szülei azt gondolják, hogy szándékosan lépett le Grace tőlük és Sam kényszeríti a maradásra.

Emiatt Sam bajban érezheti magát, ki is hallgatják a rendőrök, de csak egy ember tudja rajtuk kívül az igazat.

Cole kísérletezik gyógymódokkal saját magán, hogy megtudja a farkasok átalakulásának okait. Isabel egyre többet jut az eszébe, de nem akarja bajba sodorni a lányt.

Előkerül Shelby, aki próbálja szó szerint kinyírni a többi farkassá változott embert.
Ha nincs még elég gond Bech háza táján, elkezdi Isabel apja a farkasok teljes kiirtásának tervét kivitelezni. Isabelt pedig vissza akarják küldeni Kaliforniába, az előző lakóhelyükre véglegesen.

Cole és Sam elfogják Bechet, hogy megtudják tőle mind az igazat, mind azt, hogy lehetne a populáció kiirtását megelőzni.

A végső cél a farkas falka teljes áttelepítése más helyre.
A történet kellemes befejezéssel zárul, bár tudom, még van egy negyedik kötet is hátra. A kötet izgalomban töltött, fenntartja az olvasót a történet végéig.

A történetben olvashatunk pár üzenetváltást Cole is Isabel között.

Sam és Grace másfelől, hogy mindketten farkasok voltak, a kapcsolatuk… Sam alig fordította el a fejét, és Grace lemaradt noszogatni egy farkast, aki megállt valami csodás illat miatt. Vagy Grace fogta el az egyik képet, és fordította le Samnek, a farka rezzenésével, és hirtelen irányt változtattak, ahogy én akartam. És mint mindig, miközben futottak, bár a falka türelmetlen volt, Sam és Grace folyton egymáshoz ért, bökdösték egymást, összeütköztek. Minden megvolt közöttük, ahogy az emberek mondják.