2015. július 5.

Pár random dolog és tény, miért jó / rossz alacsonynak lenni

Viccelhetnék, hogy ez egy Toradora! effektus...
Kezdjük a negatívumokkal, az mindig hamarabb eszünkbe jut. ( éljen a magyar pesszimizmus )


·         A bevásárlás rémálom... mindig az kell nekünk, ami fenn van a polc tetején, ráadásul becsúsztatva teljesen a polc hátuljába. ( nem vicc, előfordult velem.. szerencsémre volt ott egy kis létraizé, amire felállva már el lehet érni )

·         Mindent előled simán elpakolnak a szekrény tetejére.

·         Vagy a székek túl nagyok (bárszékre gondolatban se próbálj elegánsan felülni ) vagy az asztalok vannak magasabban (fiúsuliba jártam, ott a régebbi padok magasabbak voltak.. alacsony székekkel.. inkább állok )

·         Ruha- és cipővásárlás: inkább let's go gyerekosztály

·         Előadások, koncert, mozi..  sok érdekes hátat ismersz meg.

·         Buszozáskor imádkozol, hogy ne állóhelyet kapj... a kapaszkodók is 180-ra vannak tervezve. Ugyanitt buszon a lépcsők.. ne is álmodj róla, hogy elegánsan fel bírj rá szállni.

Most jöhetne pár pozitívum is talán..


·      Sosem tudják behatárolni, mennyi is vagy.

·      Kis helyeken is elférsz ( buszok rejtett zugaiban is kényelmesen elüldögélsz )

·      Ahogy mondani szoktam, az alacsonyabb pasiknak sincsen komplexusuk melletted, így alacsonyabbak mellett is felveheted a magassarkút.

·      Bányák felfedezőtúráit nem bírod ki röhögés nélkül: mindenki hajolgat előtted, be ne verje a fejét a barlangjáratokban, te vidáman megúszod hátfájások nélkül.

·      Ha akarod, ha nem, fényképeknél ha látszódni akarsz, úgyis előre állítanak... ha nem akarsz látszódni, állj leghátulra.