2017. december 6.

Tébolyult kávészünet #50

Lehet, hogy bezárt a Lipót, de egy ütős spoiler idézet a KMK-től és Molyon az Ambrózy báró rajongók idegei kezdenek felmondani.

Bár már vannak kezdeményezések, egy közös pizsipartira a következő hét napra a Lipótba, még a közösségi oldalon nem hirdették meg a "Tébolyuljunk közösen a Lipótban, várva a Nász és tébolyt" programot.

Szóval 12-éig lesznek itt még agylefagyások rendesen.

A rajongók érintett családtagjaik pedig értetlenül pislognak, miért kapunk síró- vagy röhögő rohamot, ha valami új hírt hallunk a hónapok óta várt könyv miatt. (belegondolva, hogy az első regényem kilenc évesen kaptam, százával olvasom a könyveket, de egy sorozat sem kötötte le ennyire a figyelmem és a rajongásom.)

Tudom, valamit ígértem, hogy ha elérem az ötvenedik kávészünetet és nincs munkám, teszek valamit... Fogalmam nincs még mindig mit, de meg kéne csinálni. (felettébb érdekes paradoxon)
Míg sokan valamit megfogadtak novemberre, hogy mit nem csinálnak, akaratlanul is sikerült egy no blogposzt novembert összehoznom.


Új könyvek természetesen várhatóak ezen felül, szokás szerint le vagyok maradva a sorozatokkal, mint a borravaló, és hét ágra süt a nap, még a tél közepén is.

Az Outlander harmadik évada a sorozatban szerintem ismét nagyon ütősre sikerült. Természetesen nem üti meg a kötet részletességét, inkább kiegészíti azt vizuálisan. A negyedik kötete már nagyon falom, sok izgalomban és fordulatban gazdag könyv sikeredett belőle.