2021. december 15.

Ambrózy báró esetei mystery box

Október elején lett lehetőség beszerezni egy meglepetéscsomagot Handmade by Julie V. Scott jóvoltából, amiben tíz, egyedi termék volt található, mindez limitált készletszámban. Maga a csomag teljesen környezetbarátként mutatkozott meg, a tartalma pedig egészen örömteli pillanatokat okozott.

Lássuk hát a doboz tartalmát:

Exkluzív regényrészlet Böszörményi Gyula felajánlásával, ami egy hét oldalas rövid jelenetet tartalmaz Mili szemszögéből, egy átlagos, kicsit kaotikus hétköznapról, függetlenül a leendő, éppen készülő regény dramaturgiájától. Kifejezetten vicces volt, és gyorsan visszarántott magával a békebeli fiktív történethez.


Az én morc báróm illatgyertya: Szója és kókuszviasz kézműves gyertya, dohány és parfüm illattal. Kifejezetten maszkulin, pézsma illatú gyertya. Ha konkrét illatot kellene sorolni hozzá, a férfi Fa sport citrusos tusfürdőre emlékeztet.

Vérrel pecsételt szövetség illatgyertya: gyömbér és zöld tea illattal. Kicsit csípős jellegű illat a gyömbér dominál benne.


Éjszaka a Donner cirkuszban illatviasz:
Ez is citrusos jegyű illattal rendelkezik, jelenleg ezt próbáltam még ki, és erőteljes, de kellemes illattal rendelkezik, két szobát is képes volt belengeni egy teamécses elégetése alatt. Egy kockát egyszer tudtam felhasználni, de ez akár egy napra is bőven elegendő hangulatot kölcsönöz a helyiségben.



Leányrablás Budapesten könyvtok: Veronika’s Reader Feeder tervezése által létrejött könyvvédő, aminek szaténos belseje és mutatós, finom anyagokból készült külseje segíti a könyvek hordozását.


Hétvége az Ambrózy villában fürdősó:
 vanília, narancs és fahéj illattal. Egészen karácsonyi hangulatú keverék.


Olvasóest papuska könyvesboltjában fém könyvjelző: rózsakvarcos ásványi kővel rendelkező példányt kaptam, aminek a kartonjában részletesen le vannak írva az ásvány jótékony hatásai.


Mértékkel élj hűtőmágnes: idézettel ellátott darab.


Ármány és kézfogó vászontáska, amin a könyvből van idézve.



Dedikált könyvjelző (A Barnum-rejtély), könyvjelzőcsomag, ami tartalmazza az eddig megjelent kötetekhez kapcsolódó könyvjelzőket, illetve A Barnum-rejtélyhez tartozó könyvjelzőt a szerző dedikálta.

Személyesen nagyon örülök minden tárgynak és annak is, hogy megszerezhettem a csomagot. Kifejezetten láttam az odafigyelést a csomagolás terén, a termékek minőségével meg vagyok elégedve, úgy vélem, hogy gyertyát vagy illatviaszt a jövőben biztos vásárolok, és a plusz ajándékok, amiket a szerzőtől kaphattunk, eszmeiséget is adott a többi rajongói tárgyhoz.

Ha valaki lemaradt volna róla, pár, a csomagokból kimaradt termékekre még le lehet csapni és megvásárolni az alábbi linken:

https://handmadebyjulievscott.hu/termekkategoria/az-elozo-boxbol-maradt/