2019. augusztus 2.

Nagyon vártam pénteki Kávészünet #89/5

Augusztus 2.

Nos, később keltem fel, de sokkal lelkesebben. Sikerült befejeznem a Poirot nyomozást, kicsit sem csalódtam a lezárásban. Imádtam a teljes könyvet. Mindenképp szeretnék írni belőle egy összegzőt.

Remélem, tényleg ma indult a KMK kihívás, és nem késtem egy napot. (újra megnéztem, minden rendben) Hazatérve további napokra is készítettem pár könyvről képet, de a negyedénél mára megakadtam és majd tanácskozom húgommal, hátha neki lesz jó ötlete. Szögezzük le, nem bármiféle nyeremény miatt csinálom, hanem úgy is szerettem volna aktívabb lenni Instagrammon, így ez a kihívás megtetszett a tematikáját illetően is. (szóval kell rajta töprengeni, meg kreatívan hozzáállni, és most van hozzá kedvem)

Ráadásul végig olvastam a naponta teljesítendő pontokat, csak kettő kihívással nem fogok tudni semmit kezdeni. Sötét örvény könyvem nincs, illetve LMBT könyveket sem olvasok. (bár a Malec párost nem tudom, elfogadható-e, vagy a napernyő protektorátus utolsó kötete esetleg…)
Egyéb fejlemény nem volt, tegnap este pusztítottam az agysejtjeim a Youtube videókkal.
Ezen felül várom este haza húgom. Hiányzik az a megmondogató, nagy és csicsergő szája.
Hazatérve a DM kuponokat jelölgettem be, ugyebár a könyves képeket készítettem, a vacsora pizza volt, de előre látva csináltam kukoricasalátát a még el nem fogyott rizshez.

Sikerült a Gucci könyvet befejeznem, azután egyből folytattam Simone Elkeles A vonzás szabályai könyvével. Viszont lehet, hogy ezt meghagyom munkaidőre és további, inkább fizikai példányokat olvasgatok az este.
Mivel a krimibe nagyon belemélyültem és könyvtári kölcsönzés Jo Nesbø regénye, a szinte 10 oldalas fejezeteivel tetszetősnek vélem esti kikapcsolódásnak. Másik opciónak az Érints meg! antológia volt tervben, mivel rövid novellákat tartalmaz.
Vagy, ha már most annyira belemélyültem, és most kezd igazán izgalmassá válni a történet, A vonzás szabályait folytatom, mivel gondolkodtató kötetre most nem igazán van kedvem. (jó okkal nem folytattam még az Outlandert, vagy bele sem kezdtem a Rontásűzők második kötetébe)

Ezen felül nem feledtem el a Sherlock összegzőt, mivel ezen a héten inkább írogatós kedvemben vagyok, lehet, hogy megpróbálkozom a bejegyzés elkészítésével.