2019. szeptember 26.

Mira Sabo: Amíg kijutunk a fényre (Birtoklás trilógia 2.)

Egy teljes mértékben felnőtt tartalmú regény, ami mögött a hazugságok és a pénz áll. Főszereplőnk úgy tűnik, kiszabadult ebből a fogságból és megmutatja az igazságot.

Fülszöveg:
Mira Sabo legújabb bestsellerében minden adott egy valódi élet-halál harchoz, amit az izgatóan sármos, gátlástalanul hatalommániás, vad és féktelen milliárdos, Tamássy Áron szít.
A férfi mindent megpróbál kézben tartani – a politikai életet, az üzleteit –, de legfőképp gyönyörű feleségét, Szófiát, akik ő és a bátyja, a talán még nála is veszélyesebb Zsolt, valamint a Tamássy család sötét titkai megmásíthatatlanul átformálnak.
Pusztító szenvedélyek örvénylenek hármuk között. A fiatal nő olyan tapasztalatokat szerez a két férfi fizikai és érzelmi fogságában, melyek a szexualitás, a fájdalom és megalázottság legmélyebb bugyraiba vetik alá.
Szófia azonban nem adja meg magát, és veleszületett küzdőképességével megpróbálja a Tamássy testvérektől tanultakat a visszájára fordítani.
Vajon képes lesz felvenni a harcot a testvérekkel?
Egyáltalán túléli?
***

Kifejezetten kemény BDSM típusú regény, így ajánlott ehhez mérten kézbe venni. Egy milliárdos feleség magabiztos fellépésében néha álca rejlik, és valójában nem biztos, hogy úgy is érez, ahogyan az arcvonásai árulkodnak.

A kötet különlegessége a főszereplő férfi viselkedészavara, a skizofrénia olyan válfaja, amit a férfi feleségének, Szofinak kell tudnia kezelni. Egy férfihoz ment hozzá, de kettőt kap, és mindkettő máshogyan bánik vele.

Enyhe akciójelenetek, durva cselekmények is olvashatóak a történetben, kicsit sem túlzóan, hanem szinte felhergelően igaznak hatóan mélyed bele a sötét világba.

Szofi dramatizálása túlzásnak hathat, de mindezt félelem generálja, így megérthető két kiszámíthatatlan férfi mellett élve, akiket pont ez a félelem hoz lázba.

Túlontúl nagy gazdagság révén minden luxusmárka megfordul ebben a kötetben, ami csak erre a titulusra érdembeli szerepet kap.

Aki hozzám hasonlóan az első részt nem olvasta, nem fog különösebb hiányt érezni az első történetet illetően.