2020. január 19.

Kendall Ryan: Szeress és hazudj 1–2.

Kendall Ryan: Szeress és hazudj

Mikor túl kíváncsi az ember, sok esetben fut bele olyan olvasmányba, aminél várja, hogy ki fog tudni lépni a komfortzónából.

Fülszöveg:

Colton Drake nem ismeri a nemet. Legalábbis nem fogadja el…
„Fogalmam sincs, miért adta el a szüzességét potom egy millióért. Mindegy is, én vagyok, aki először magamévá tehettem. Sokat érek vele, mondhatom. Különleges az ízlésem, sajátosak a szexuális hajlamaim. Kissé válogatósabb vagyok az átlagnál. A szűz lányok kitanítása finomságot és türelmet igényel – ami nekem nincs.”
Sophie Evanst sarokba szorították. A testvére élete a tét, ezért csupán egyetlen lehetősége van, hogy kiverekedje magát ebből a helyzetből: el kell árvereznie a szüzességét egy exkluzív erotikus klubban. Miután a legtöbbet ígérő Colton Drake hazaviszi magával, Sophie hamar megtanulja, hogy semmi sem az, aminek látszik, ha erről a csodálatosan zűrös pasasról van szó. Az együttlét olyan kihívásokat jelent Sophie számára, amilyenekre egyáltalán nem számított, és felébreszti benne a vágyat olyan dolgok iránt, amelyek korábban eszébe sem jutottak.
A New York Times és a USA Today bestsellerszerzőjének bűnösen csábító erotikus regényében mindennek ára van, és a szerelemért kell a legtöbbet fizetni.
***

Felnőtt, erotikus hangvételű történet, ami számomra valóságszerűbb, mint a Szürke trilógia. Gyorsan végeztem vele, mindvégig fenntartotta a kíváncsiságom. Ráadásul érdekelt a folytatás.
Érdekessége, hogy nem tartalmaz annyi BDSM jelenetet, mint azt elsőre gondoltam volna (pontosabban csak felemlítés szerűen, illetve inkább az alá- és fölérendeltséget boncolgatja). Helyette a lelki és érzelmi dolgok kerültek előtérbe.

Megszokott karakterekkel találkozhatunk a szegény lány és a milliomos pasi személyében, akiknek az esetében erős indokok vezetik egymáshoz. Sophie bármit képes megtenni, hogy az ikertestvérének a felgyógyulásához szerezzen pénzt, így kap a váratlan lehetőségen.

Colton Drake sérelmeiről a kötet végéig pontos képet nem kapunk, kevés hezitálással, szinte gondolkozás nélkül veszi meg a lányt, akivel inkább ridegen bánik. A férfit sok titok övezi, még úgy is, hogy mindkét fél szemszögéből olvashatjuk a történetet.

Izgalmas, vágyakat feszegető történet, és a párost is megkedveltem teljes mértékben. Sophie nyitott mindenre, nem tesz úgy, mint aki nincs tisztában a helyzetével, sőt rá próbálja venni Coltont, hogy nyitott legyen vele szemben és merjen kibontakozni neki.

A kötet végéhez közeledve jön a váratlan fordulat, ami meghökkentheti az olvasót, a függővég pedig eléri, hogy tovább folytassuk a történetet.



Szeress és akarj

Mivel erősen függővéges lett az első kötet, nem volt kérdés, hogy folytatom a sorozatot.

Fülszöveg:

Amikor Colton Drake egymillió dollárt fizetett Sophie Evan szüzességéért, a legutolsó dolog, amire számított, hogy beleszeret a lányba, aztán végignézi, ahogy kisétál az életéből. De amikor Sophie rájön, hogy Colton hazudott neki, a férfi nagyobb árat fog fizetni azért, hogy a lányt visszakapja.
Coltont nem tarthatja vissza semmi. Sophie az övé – csak a lány ezt még nem tudja. Vajon le tudja zárni a megállapodást és fel tudja forgatni olyannyira a világát, hogy a lány ne akarja újra elhagyni? Vagy már túl késő?
Az erotikával és érzelmekkel túlfűtött Szeress és akarj a Szeress és hazudj című kötet provokatív folytatása.
***

Nem sok idő maradt a párosunk között, hamar visszakerül Sophie Coltonhoz, amire egyfajta hajtás veszi kezdetét, mivel Drake célja, hogy lezárja a múltját, tisztázza Sophie-val a helyzetét, és végül az érzelmeit is magával szemben.

Az előző kötethez hasonlóan pörgős történet, és ez a kötet már inkább koncentrál a mélyebb kapcsolat válságairól, vitáiról és összezörrenéseiről, és azok megoldására.

Megismerhetjük a mellékszereplőket, a Colton testvéreit, akiknek jelentős szerepük van a következő két kötetben. Mindegyik kedvelhető karakterként szerepelt mindkettő kötetben.

Colton végül összeszedi magát és igyekszik visszaszerezni Sophie-t, miközben lassan nem tudják leplezni az érzelmeiket egymás iránt.

Az előző kötethez hasonló vehemencia és szenvedély található a regényben, figyelmet fenntartó olvasmány, túlfűtöttséggel fűszerezve.