2016. május 22.

Májusi anime felhozatal

Special A

7 osztálytárs akik az iskola legjobbjai, különböző indokokkal, Hikarin kívül mindenki gazdag társadalmi rétegből való. 

Főszereplőnk, Hikari gyerekkori riválisába Keibe beleszeret, mivel nem ismeri ezt az érzést, de Kei sejti az érzéseit, ő segíti a felszínre hozni a lány szerelmét iránta. 


Lassan a többiek is megtalálják a szerelmüket, miközben a Spacial Aosztály védő burkában élik mindennapjaikat.

 Akadályok, versengés és rivalizálás, utazások, randik, londoni megmentés.

Koi Kaze

Elég érdekes, csak anime rajongóknak, akik semmin nem lepődnek meg.

Egy testvérpárosról Saeki Koshiro és Kohinata Nanoka-ról szól a történet, akik között 12 év van, a szüleik elváltak, ami japánban elég burkolt téma, mégis ez az anime ledönti az elvi tabukat és mesél a válásról, a különszakadt családokról.

10 év után találkozik főszereplőnk, aki már dolgozik egy házasságszervező irodánál a húgával, aki hozzájuk költözött, mert közelebb van hozzá a középiskola.

Első alkalommal szimpatizáltak egymással, úgymond randira elmentek, azután tudták csak meg, hogy ők édestestvérek. Ezután eléggé elmérgesedett a helyzet, mert a lány nehezen tudta az érzelmeit magába fojtani más dolgokon is le akarta vezetni, ami már Koshio számára, mint felnőttként nem nézte jó szemmel.

Láthatunk teljesen hétköznapi szituációkat, ha nem vesszük figyelembe, hogy ők testvérek, még elfogadhatónak is mondanám a történetet.